ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Ρεγκάτα Ιστιοπλοΐας-1

Ρεγκάτα Ιστιοπλοΐας

Στα πλαίσια του 2ο Yachting Festival οι δραστηριότητες θα είναι πολλές εντός και εκτός θαλάσσης. Η ρεγκάτα ιστιοπλοΐας θα είναι ένα από τα σημαντικά γεγονότα τις ημέρες της έκθεσης.

Μαραθώνιος Αγώνας-2

Μαραθώνιος Αγώνας

Στα πλαίσια του 2ο Yachting Festival και ως μια ευκαιρία για την προώθηση και την διαφήμιση του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί Μαραθώνιος Αγώνας το 1ο Yachting Festival Running. Η εκδήλωση έχει στόχο οι άνθρωποι από όλο το κόσμο που θα φτάσουν στην Αθήνα για το Φεστιβάλ να συμμετέχουν σε αυτήν την αθλητική πρωτοβουλία μιας και ο αθλητισμός είναι κομμάτι του Yachting αφού τα θαλάσσια σπορ κατέχουν υψηλή θέση στον Θαλάσσιο Τουρισμό.

Αίθουσα Σεμιναρίων – Συνεδρίων-3

Αίθουσα Σεμιναρίων – Συνεδρίων

Χορηγήστε ένα από τα σεμινάρια του Yachting Festival 2019 1)΄΄Εξελίξεις των Yachting σε παγκόσμιο επίπεδο -τάσεις της αγοράς’’

2) Παρουσίαση των περιοχών και των λιμένων που μπορούν να επισκεφτούν τα Yachting’’ ή Διοργανώστε το δικό σας σεμινάριο με θέμα Yachting και Θαλάσσιος τουρισμός.

Εκθεσιακοί κατάλογοι εταιριών-4

Εκθεσιακοί κατάλογοι εταιριών

Χορηγήστε τους εκθεσιακούς καταλόγους εταιριών που θα βρίσκονται έξω από τον εκθεσιακό χώρο.  Τοποθετήστε διαφήμιση της εταιρίας μέσα στους καταλόγους.

Διατίθεται μόνο στους εκθέτες.

Eκθεσιακές Τσάντες-5

Eκθεσιακές Τσάντες

Προβάλετε την εταιρία σας στις εκθεσιακές Τσάντες με το σήμα χορηγού που θα διανέμονται στους εκθέτες, VIP επισκέπτες και εκπροσώπους Τύπου.

Λεωφορεία-6

Λεωφορεία

Βάλτε το λογότυπό σας στα λεωφορεία που εξυπηρετούν τους επισκέπτες του Yachting Festival τις ημέρες της έκθεσης.

7-Καρτελάκι

Καρτελάκια

Περισσότεροι από 20.000 καρτελάκια με την Αναγραφή του λογότυπου ή του σήματος του χορηγού θα διανεμηθούν στους επισκέπτες, στους  εκθέτες και στους εκπροσώπους ΜΜΕ κατά τη διάρκεια της έκθεσης

Coffee Cups-8

Coffee Cups

25,000 ποτήρια καφέ με το λογότυπο του Χορηγού θα διατίθενται σε όλα τα καφέ και εστιατόρια του Yachting Festival.

Χαρτοπετσέτες

5.000 Χαρτοπετσέτες με το λογότυπο του Χορηγού που κατασκευάστηκαν για το Yachting Festival θα Διατίθενται μέσα στα εστιατόρια του, κατά τη διάρκεια της εκθεσης.

Mobile Application-9

Mobile Application

Γραφείου Τύπου-10

Γραφείου Τύπου

Η χορηγία του Γραφείου Τύπου παρέχει άμεση πρόσβαση στους εκπροσώπους του Τύπου που συμμετέχουν στην εκδήλωση να καλύπτουν τα νέα του Yachting Festival.

Εκθεσιακό Φυλλάδιο Εταιρειών-11

Εκθεσιακό Φυλλάδιο Εταιρειών

Φτάστε σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης καθώς θα παραλάβουν το δωρεάν αντίγραφο από το Εκθεσιακό Φυλλάδιο Εταιρειών . Τοποθετήστε διαφήμιση ή Αναγραφή του λογότυπου ή του σήματος της εταιρίας σας.

Τα ενημερωτικά δελτία Newsletter-12

Τα ενημερωτικά δελτία Newsletter

Χορηγείτε τα επίσημα e-δελτία που αποστέλλονται από τους διοργανωτές σε περισσότερους από 50.000 αποδέκτες

ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ-13

ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Σταθμός φόρτισης ηλεκτρονικών συσκευών σε ειδική κατασκευή στο χώρο της έκθεσης

Φόρμα επικοινωνίας