Δ. Κορωνάκης Α.Ε.

Η εταιρεία Δ. Κορωνάκης Α.Ε. είναι ηγετική εταιρεία στην κατασκευή συρματόσχοινων και συρματόσχοινων στην Ευρώπη
και μία από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές εταιρείες στον τομέα της παγκοσμίως.

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1967 από τους ιδρυτές της εταιρείας Ελένη και Δημήτρη Κορωνάκη, συνεχίζει να είναι 100% οικογενειακή επιχείρηση, εξυπηρετώντας τις ανάγκες της ναυτιλίας, της υπεράκτιας πετρελαίου και φυσικού αερίου, της γεώτρησης και της ρυμούλκησης, της ναυσιπλοΐας και της ιστιοπλοΐας, της αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας.

Από την αρχή, ο Δ. Κορονάκης Σ.Α., κατευθύνθηκε από ένα πνεύμα καινοτομίας τόσο στη διαχείριση όσο και στην ανάπτυξη προϊόντων. Η σειρά προϊόντων μας περιλαμβάνει hi-tec συνθετικά σχοινιά, συρματόσχοινα και συνδυασμένα σχοινιά, σχοινιά πρόσδεσης και εξειδικευμένα σχοινιά ιστιοπλοΐας και ιστιοπλοΐας. Παράγονται στην Ελλάδα, όλα τα προϊόντα μας αναγνωρίζονται παγκοσμίως για την κορυφαία ποιότητα και την τεχνική τους απόδοση.

Τα τελευταία χρόνια, οι μονάδες παραγωγής της εταιρείας έχουν επεκταθεί, καλύπτοντας πάνω από 24.000 m2 οικοδομικών εκτάσεων σε έκταση άνω των 100.000 m2. Η εταιρία λειτουργεί ένα εργοστάσιο παραγωγής τέχνης που είναι σε θέση να παράγει κάθε είδους σχοινί, οποιουδήποτε μεγέθους, ποιότητας, μήκους ή χρώματος. Εκτός από τα προϊόντα που παράγονται εσωτερικά, η εταιρεία διατηρεί μεγάλο απόθεμα αγκυρίων, αλυσίδων και αλυσίδων αγκύρωσης, ιμάντες ινών, ταχυτήτων και διάφορα εξαρτήματα.

Με την θυγατρική μας εταιρία, είμαστε επίσης σε θέση να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των κλάδων συμψηφισμού και ιχθυοκαλλιέργειας.

Η δήλωση αποστολής της εταιρείας είναι “να επικεντρωθεί στην ικανοποίηση των πελατών, την παγκόσμια κάλυψη, το σχεδιασμό επί παραγγελία και την ανάπτυξη μοναδικών προϊόντων”. Για να επιτύχουμε σε αυτό, ενώ παράλληλα μπορούμε να ανταποκριθούμε 24/7 στις ανάγκες του πελάτη μας σε όλο τον κόσμο , έχουμε κατασκευάσει ένα δίκτυο διανομής με τα καλύτερα προϊόντα που πωλούμε στα μεγαλύτερα λιμάνια παγκοσμίως: Πειραιάς, Νέα Υόρκη, Χιούστον, Νέα Ορλεάνη, Λος Άντζελες, Παναμάς, Δομινικανή Δημοκρατία, Σιγκαπούρη, Fujairah, Durban, Κέιπ Τάουν, Ρότερνταμ, Αμβέρσα, Αμβούργο , Λιβόρνο, Ταραγόνα, Αλγκεσίρας Λας Πάλμας. *

Η εταιρεία αντιμετωπίζει καθημερινά νέες προκλήσεις και είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Για να διασφαλίσουμε τον κορυφαίο ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων μας, έχουμε δημιουργήσει στο εργοστάσιό μας και λειτουργούμε τον μεγαλύτερο δοκιμαστικό πάγκο στη Νότια Ευρώπη.

Όλα τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τους Διεθνείς Οργανισμούς Πιστοποίησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Γραβιάς 56, 18545 Πειραιάς-Ελλάδα

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ