ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ YACHTING FESTIVAL 2019

ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ YACHTING FESTIVAL 2019

ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ YACHTING FESTIVAL 2019 400 300 NnVboiH0nI

Την Τρίτη 4 Σεπτέμβριου στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ) με την συμμετοχή του κ. Γιώργου Καραχρήστο Γ. Διευθυντή της Mact Media Group αποφασίστηκε να κλιμακώσουμε τις ενέργειες για το Yachting Festival 2019 .

Οι στόχοι μας είναι  το Yachting Festival εκτός από τις διαστάσεις που είχε στην Eλληνική εμβέλεια να πάρει και διαστάσεις παγκοσμίου εμβέλειας με συμμέτοχες ξένων tour operator , νέες τάσεις στο θαλάσσιο τουρισμό , πολλές εκδηλώσεις και βραβεία Yachting.

Λίγα λόγια για το πως θα διαμορφωθεί το 2Ο Yachting Festival 2019 .

Στο Φεστιβάλ θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για Β2Β συναντήσεις με ανθρώπους από Ευρώπη , Αμερική και Ασία αλλά και με τουριστικά γραφεία , blogs από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο χώρο 4 της Μαρίνας θα γίνουν εκδηλώσεις θαλάσσιου τουρισμού μέσα στη θάλασσα .

Τις ημέρες του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν 2 σημαντικά συνέδρια το 1) ΄΄Εξελίξεις των Yachting σε παγκόσμιο επίπεδο -τάσεις της αγοράς’’ και 2) Παρουσίαση των περιοχών και των λιμένων που μπορούν να επισκεφτούν τα Yachting’’

Σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής ΄΄Ακρόπολις΄΄ και σε συνεργασία με περιοχές της Ελλάδας αλλά και με μεγάλες εταιρίες θα γίνουν σεμινάρια πρωινού και φαγητού στους Chef των πλοίων αλλά και γευσιγνωσίες για τους επαγγελματίες και το κοινό καθ’ όλη την διάρκεια του φεστιβάλ.

Θα μπορείτε να ενημερωθείτε στο ανανεωμένο site του Yachting Festival 2019.

To Yachting Festival 2019 οργανώνετε από το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ) και την εταιρία Mact Media Group.