ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ YACHTING ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΙΜΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ YACHTING ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΙΜΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ YACHTING ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΙΜΟΥ 300 301 NnVboiH0nI

Μετά την μεγάλη επιτυχία του 1ου Yachting Festival και Θαλάσσιου Τουρισμού στην Μαρίνα Αλίμου έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι ξεκινήσαμε με μεγάλο όραμα και με πολύ ανεβασμένο το πήχη το νέο φεστιβάλ του 2019 που θα πραγματοποιηθεί 11-14 Απρίλιου στην Μαρίνα Αλίμου.

Την οργάνωση έχει αναλάβει η Mact Media Group εκ μέρους του ΣΙΤΕΣΑΠ ( Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος) . Στόχος και των δυο μας είναι να αναδείξουμε το Yachting , τους επαγγελματίες και τον ιδιαίτερο τρόπο τουρισμού που μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει με το Yachting σε όλη τη πανέμορφη Ελλάδα.

Παράλληλα μέσα από την μεγαλύτερη Μαρίνα της Ελλάδας θα αναδείξουμε όλο το θαλάσσιο τουρισμό δίπλα και μέσα στη θάλασσα και με πολλές εκπλήξεις που θα συζητηθούν. Το 2ο Yachting Festival  θα είναι παγκόσμιο γεγονός για την Ελλάδα μιας και θα συμμετέχουν  ξένες χώρες , εταιρίες ελληνικές και ξένες, Bloggers που ασχολούνται με το Yachting και το θαλάσσιο τουρισμό. Γι αυτό το λόγο επισκεφτήκαμε ήδη  μεγάλες ξένες εκθέσεις όπως την έκθεση Yachting στις Κάννες και το Μονακό.

Τις ημέρες του φεστιβάλ θα παρουσιαστούν εταιρίες με θαλάσσιο τουρισμό, δήμοι , περιφέρειες , λιμενικά ταμεία και μαρίνες με προορισμό Yachting. Θα παρευρίσκονται εταιρίες με προϊόντα που συνεργάζονται με το Yachting.

Θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για Β2Β συναντήσεις με επιχειρηματίες και Bloggers που θα συναντηθούν με τους επαγγελματίες του Yachting.

Θα πραγματοποιούν 2 συνέδρια : 1)΄΄Εξελίξεις των Yachting σε παγκόσμιο επίπεδο -τάσεις της αγοράς’’ και 2) Παρουσίαση των περιοχών και των λιμένων που μπορούν να επισκεφτούν τα Yachting’’

Ο χώρος θα είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να περιλαμβάνει το μεγαλύτερο χώρο της Μαρίνας Αλίμου με περίπτερα περιφερειακά αλλά και τέντα πάνω από 2000τμ. Παράλληλα θα υπάρχουν θέσεις που από τώρα οι υποψήφιοι πελάτες θα ξέρουν που θα βρίσκονται τα σκάφη μιας και θα αναπτυχθεί ολοκληρωμένο σχέδιο. Στο χώρο θα υπάρχουν ειδικοί χώροι για φαγητό ποτό και διασκέδαση με τεράστιες εκπλήξεις

Το 2ο Yachting Festival και θαλάσσιου τουρισμού θα είναι το σημαντικότερο γεγονός που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.

Παρέχονται πληροφορίες στο τηλέφωνο 2110129575 και στο email info@yachtingfestivals-athens.com και στο site www.yachtingfestivals-athens.com