DMS Sailing

Το DMS Sailing ιδρύθηκε από την οικογένεια των Στάμου και εδώ και πολλά χρόνια πλέει στα νερά της Ελλάδας. Αυτό το υπόβαθρο μας δίνει το ξεχωριστό και ειδικό πλεονέκτημα της διορατικότητας και της τοπικής γνώσης ότι οι περισσότερες εταιρείες ναύλωσης, μερικές φορές δεν μπορούν να προσφέρουν.

Τα σκάφη μας έχουν προσωπική φροντίδα, είναι πολύ καλά συντηρημένα από την ομάδα μας, η οποία βρίσκεται στη μαρίνα 365 ημέρες το χρόνο, προκειμένου να φροντίσει ακόμα και την τελευταία λεπτομέρεια και να καθαρίζεται πάντα από τα πράγματα που βιώνουμε σε αυτόν τον τομέα.

Είμαστε περήφανοι για την εξυπηρέτηση των πελατών μας, όλοι οι “φιλοξενούμενοι” μας διατυπώνουν το καλύτερο για την καρδιά και το καλό service από τη στιγμή που φτάνουν μέχρι το τέλος των διακοπών τους.

Σήμερα η DMS Sailing διευθύνεται κυρίως από τη Μαρία και τον Δημήτρη Σταμού, οι συνεχείς προσπάθειες των γονιών τους για την παροχή εξαιρετικής εμπειρίας στην ιστιοπλοΐα στα ελληνικά νησιά, μαζί με τον Ευγένιο Θεοδωρίδη, ο οποίος με την πάροδο των χρόνων έγινε μέλος της ιστιοπλοϊκής μας οικογένειας.

Πώς ξεκίνησε η εταιρεία:

Μια αναδρομή από τον ιδρυτή της DMS Sailing κ. Βασίλη Σταμού:

Πίσω το 1977 η γυναίκα μου και εγώ άρχισε να φεύγει στα ελληνικά νησιά και φαινόταν να φτάσουμε καλά. Αλλά περάσαμε την πρώτη μέρα των διακοπών μας να καθαρίζουμε το σκάφος και να το ελέγξουμε καθώς η διαδικασία ελέγχου δεν ήταν επαρκής. Ως αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια των διακοπών μας συνήθιζα να ξοδεύουμε χρόνο για να ψάξουμε για τη βρύση, πόσο διαφορετικό εξοπλισμό λειτούργησε (αν το έκαναν) κλπ. Και φανταστείτε ότι τότε τα κινητά τηλέφωνα δεν υπήρχαν.

Λίγα χρόνια αργότερα ξεκινήσαμε τη ναύλωση κρουαζιερόπλοιων και ιδρύσαμε την πρώτη εταιρεία και υποσχέσαμε στους εαυτούς μας ότι θα παρέχουμε στους συμπολίτες τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας την καλύτερη δυνατή συντήρηση και εξυπηρέτηση. Αγόρασα το πρώτο γιοτ που εξακολουθεί να είναι μέρος του στόλου σήμερα και υποσχέθηκα να δώσω στους ναυλωτές την καλύτερη εμπειρία στο σκάφος.

Η αρχή μας:

Το πρώτο γιοτ που αγόρασε η εταιρεία ήταν το 2001 και μετά από 13 ιστιοπλοϊκές περιόδους εξακολουθεί να είναι ένα από τα κορυφαία του στόλου και το πιο απαιτητικό. Είναι απόλυτα συντηρημένο και με νέο εξοπλισμό που επιλέγεται προσωπικά κάθε χρόνο για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Οι άνθρωποι αγαπούν και συνεχίζουν να επιστρέφουν γι ‘αυτό, και είναι πάντα απόλυτα από την αρχή της σεζόν. Εξαιτίας της εξαιρετικής συνάφειας με τον Δημήτρη που υποστηρίζεται πάντα από την εμπειρία που έχει ο Βασίλης στη συντήρηση των σκαφών μετά από σχεδόν 20 χρόνια.

Το 2003 η εταιρεία αγόρασε το δεύτερο γιοτ και τα υπόλοιπα ήρθαν αργότερα μετά από σκληρή δουλειά και αφοσίωση.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε επικεντρωθεί στην πολυτέλεια σε συνδυασμό με την ποιότητα, ενώ το Beneteau Oceanis 54 που συνοδεύεται από τικ πανέλα, γεννήτρια, κλιματισμό, υδραυλικό διάδρομο, ηλεκτρικές τουαλέτες και πολλές άλλες ανέσεις θα ικανοποιήσουν τα πληρώματα ακόμα κι αν προσφέρονται για τη χρήση γυμναστικής ή ναυλωμένων πτήσεων. Αν ψάχνετε για χώρο και πολυτέλεια σε προσιτή τιμή, περιμένουμε να σας δούμε στο σκάφος σε αυτό το υπέροχο γιοτ.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κοτζιά 32 Άλιμος ΠΟ 17455 Αθήνα Ελλάδα

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ