Yachting Festival 11-14 Απριλίου 2019 Μαρίνα Αλίμου

Yachting Festival 11-14 Απριλίου 2019 Μαρίνα Αλίμου

Yachting Festival 11-14 Απριλίου 2019 Μαρίνα Αλίμου 300 301 NnVboiH0nI

Yachting Festival 11-14 Απριλίου 2019 Μαρίνα Αλίμου

Μετά από τον περσινό απολογισμό αλλά και την μεγάλη επιτυχία που είχε το Yachting Festival  2018 οργανώνουμε από τώρα το Yachting Festival 2019, που θα είναι πλήρως ανανεωμένο και εκτός από τις περσινές συμμέτοχες θα έχουμε και νέες οπού θα παρουσιάσουμε δραστηριότητες θαλάσσιου τουρισμού στη Μαρίνα Αλίμου.

Μετά από συζήτηση που είχαμε με τον κ. Στέργιο Πιτσιόρλα θα μας δοθεί ο χώρος μέχρι τις προβλήτες αλλά και η προβλήτα 4.

Στόχος μας είναι το Yachting Festival εκτός από τις διαστάσεις που είχε στην ελληνική εμβέλεια να πάρει και διαστάσεις παγκοσμίου εμβέλειας με συμμέτοχες ξένων tour operator , νέες τάσεις στο θαλάσσιο τουρισμό , πολλές εκδηλώσεις και βραβεία Yachting

Πως θα διαμορφωθεί το Yachting Festival :

 1. Στήσιμο περιπτέρων περιμετρικά των μαρινών που θα μπορούν να πάρουν εταιρίες με σκάφη ή χωρίς ώστε να βρίσκονται δίπλα στα yachting.
 2. Μεγάλος εκθεσιακός χώρος στον οποίο θα γίνονται εκδηλώσεις και θα έχουμε περίπτερα με μεγάλες εταιρίες και εταιρίες που συνεργάζονται με τα yachting , επίσης θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου θα γίνεται παρουσίαση των λιμένων και των θέσεων ελλιμενισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 3. Στο χώρο της εκθεσης θα φτιαχτεί ειδικός χώρος με εστιατόριο-μπαρ-καφετέρια ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τους εκθέτες και το κοινό του 4ημερου.
 4. Είναι σχεδιασμένο και θα ανεβεί στο site ολοκληρωμένο οι αριθμημένες θέσεις συμμετοχές στο yachting.
 5. Στο χώρο 4 της Μαρίνας θα γίνουν εκδηλώσεις θαλάσσιου τουρισμού μέσα στη θάλασσα όπου θα ενημερωθείτε στην πορεία .
 6. Θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για Β2Β συναντήσεις με ανθρώπους από Ευρώπη , Αμερική και Ασία αλλά και με τουριστικά γραφεία , blogs από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 7. Στον εκθεσιακό χώρο θα υπάρχει διαμορφωμένος χώρος για την εξυπηρέτηση των ΜΜΕ και γραφείο τύπου της εκθεσης και online για την ενημέρωση των δημοσιογράφων.
 8. Ετοιμάζουμε 2 σημαντικά συνέδρια το 1) ΄΄Εξελίξεις των Yachting σε παγκόσμιο επίπεδο -τάσεις της αγοράς’’

Και 2) Παρουσίαση των περιοχών και των λιμένων που μπορούν να επισκεφτούν τα yachting’’

 1. Για πρώτη φορά θα δοθούν τιμητικές πλακέτες αλλά και βραβεία τουρισμού, για τα οποία θα ενημερωθείτε άμεσα.
 2. Για το κλείσιμο της εκθεσης , προσπάθεια μας είναι να γίνει μεγάλη συναυλία – γιορτή για το φεστιβάλ.
 3. Μαζί με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής ΄΄Ακρόπολις΄΄ και σε συνεργασία με περιοχές της Ελλάδας αλλά και με μεγάλες εταιρίες θα γίνουν σεμινάρια πρωινού και φαγητού στους chef των πλοίων αλλά και γευσιγνωσίες για τους επαγγελματίες και το κοινό καθ’ όλη την διάρκεια του φεστιβάλ.
 4. Το site έχει ήδη αναμορφωθεί και μέχρι τις 15/9 θα είναι πλήρως αναμορφωμένο με τα καινούργια σχέδια και την προοπτική του Yachting Festival και τα βραβεία τουρισμού.
 5. Οι επιστολές για χορηγίες είναι έτοιμες και θα αποσταλούν έως τις 15/9 στους παρακάτω χορηγούς : ΕΟΤ ,

Περιφέρεια Αττικής , Δήμο Αλίμου .

 1. Επίσης μέχρι τις 15/9 θα αποστείλουμε προς διάφορες εταιρίες ιδιωτικές που μπορούν να γίνουν χορηγοί της εκθεσης και να ανεβάσουν το κύρος του φεστιβάλ.
 2. Θα υπάρχει στην έκθεση ειδική διαφημιστική έκδοση σε 2 γλώσσες Ελληνικά – Αγγλικά , που θα κυκλοφορήσει μέσα στην έκθεση και θα αποσταλεί σε ηλεκτρονική μορφή σε όλο το κόσμο.
 3. Ήδη έχουμε εξασφαλίσει χορηγούς επικοινωνίας και έχουμε στείλει επιστολή για περισσοτέρους.
 4. Ετοιμάζουμε συνέντευξη τύπου για την επίσημη αναγγελία του Yachting Festival 2019 που θα γίνει άμεσα και θα ενημερωθείτε.
 5. Για την καλύτερη επικοινωνία ,ιδιαίτερα με το εξωτερικό θα επισκεφτούμε 2 μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού και θα ετοιμάσουμε έντυπα που θα μοιραστούν εκεί ώστε να συμμετέχουν εκθέτες ,bloggers και αγοραστές από όλο το κόσμο.
 6. Ήδη έχουμε πάρει αρκετές αιγίδες , και έχουν αποσταλεί επιστολές και αναμένουμε κι άλλες.
 7. Ειδικά φέτος προγραμματίζουμε μεγάλη διαφημιστική καμπάνια που θα περιλαμβάνει : 2 πανελλαδικά δίκτυα τηλεόρασης , 5 περιφερειακά δίκτυα τηλεόρασης , 10 ραδιοφωνικούς σταθμούς και πρόσκληση μέσω εφημερίδας σε 100.000 αντίτυπα. Ταυτόχρονα θα γίνει μεγάλη διαφημιστική καμπάνια σε μεγάλους bloggers και site στο εξωτερικό , και θα γίνει αποστολή υλικού σε πάνω από 200.00 email ανθρώπων που ασχολούνται με το θαλάσσιο τουρισμό και τα yachting.
 8. Τιμοκατάλογος :
 • Τιμοκατάλογος περίπτερων :

3Χ3 ΚΟΣΤΟΣ  800€    + Φ.Π.Α.

3Χ6 ΚΟΣΤΟΣ  1400€  + Φ.Π.Α.

3Χ9 ΚΟΣΤΟΣ 2000€ + Φ.Π.Α.

Παράλληλα θα υπάρχουν ειδικοί χώροι στο μεγάλο εκθεσιακό χώρο οι οποίοι θα είναι κατόπιν συνεννόησης γιατί η επιδίωξή μας είναι να είναι όσο πιο καλά κατασκευασμένα.

 • Μέσα στο χώρο θα μπορεί κάποιος να διαφημιστεί με πανό ή roll up σε επιλεγμένους χώρους της εκθεσης.
 • Συμμετοχή σκαφών: η γνώμη μας είναι για να συμμετέχουν περισσότερα σκάφη , η συμμετοχή να είναι 200 ευρώ / σκάφος , 350 ευρώ για τα δυο , 150 ευρώ το καθένα πάνω από 3 σκάφη και +50 ευρώ τα καταμαράν.

Ξεχωριστά θα υπάρχουν χώροι για σκάφη προς πώληση με συμμετοχή 250 ευρώ/ σκάφος.

 

Τέλος όπως έχουμε δεσμευτεί με το τέλος της εκθεσης θα δώσουμε χορηγία στο ΣΙΤΕΣΑΠ 15-20.000 ευρώ.